Recensies

Na een uitgevoerde opdracht vragen wij onze opdrachtgevers om een beoordeling van onze dienstverlening door een mail te sturen naar [email protected]. Op deze pagina kunt u deze recensies lezen!

Al bij het organiseren van ons bedrijfsuitje werden we meteen enthousiast. Peter, Hans en Thieu pikten meteen op van wat wij voor ogen hadden voor deze dag. Er werd meegedacht en ideeën aangedragen, het contact was prettig. De dag begon natuurlijk met een heerlijke Bossche Bol, gevolgd door een boottocht over de Binnendieze en een stadswandeling. We sloten af in het Jheronimus Bosch Art Center, waar ons een heerlijk buffet wachtte. De begeleiding over de hele dag was fantastisch, we werden compleet ontzorgd. Ook de stadswandelgidsen waren kundig en hebben ons weten te verassen met hun prachtige wandeling en mooie verhalen. We kijken terug op een zonnige, sfeervolle en ontspannen dag. Serto Events nogmaals hartelijk dank!
MCB Organiseert
Heeeren van Serto, Wij hebben het wettelijk huwelijk van onze dochter Josyne met haar Johannes op 17-6-2022 in het Zwanenbroedershuis mogen vieren. Na de ceremonie in het stadhuis en het niet te ontbreken kaarsje bij Maria in de St.Jan heeft ons gezelschap middels de Diezetocht de tuin achter het Zwanenbroedershuis bereikt. De hele avond alleen maar complimenten ontvangen. Over de geweldige historische lokatie, over de bruidstaart in de Proostenkamer, over de amuses in de tuin, over het diner met mooi wijnen, over de koffie op het balkon. Wat voelden wij ons trots. Ja, Heeeren van Serto, wij hebben de honneurs ontvangen, de honneurs die jullie toekomen. Vanaf het begin ware gastheren. Jullie toewijding te prijzen. Geweldig dat wij ons zo ontzorgd hebben gevoeld. Inmiddels weten onze gasten uiteraard van de organisatie van dit samenzijn door de Heeeren van Serto. Heel veel dank dus namens ons allen. Klasse! Monique en Jan Mensen
Monique en Jan Mensen
Tafel der Lusten, Jheronimus Bosch Art center, 5-7-2022
Dank voor het fantastisch mooie programma en het heerlijke diner.
Wij hebben genoten.
Ine Eijdems, Fietsclub Solidaridat, Venray
"Ik heb heel lekkere wijn gedronken."
Erik van de provincie Brabant
"Ik wil jullie graag bedanken voor de geweldige invulling van de Kick-off 2019.

Alles was super geregeld.

En dan heb ik 't nog niet over het perfecte diner gehad.

Prima wijnen, passend bij de diverse gerechten.

Mooie anekdotes over de wijnstreek en de wijn zelf. Ja, de partij die dit uitvoerde zijn professionals.

Alles bij alles: een mooie dag om het jaar te beginnen."
Math Kol, Makosoft ICT, Bocholtz
"Hierbij willen wij jullie, mede namens onze vriendengroep, nog hartelijk danken voor de geweldige middag afgelopen zondag!

De stadswandeling met muzikale verrassing werd met veel enthousiaste door Hans gepresenteerd. Nieuwe Wetenswaardigheden over minder bekende pleinen en straatjes in Den Bosch maakten deze wandeling buitengewoon.

Tijdens de warme ontvangst en rondleiding in het Jeroen Bosch Art Center hebben wij de werken van Jeroen Bosch beter leren kennen. Een leuk afwisselend programma, de stadsdichter in het atelier, verkleed als Jeroen Bosch, de culinaire verwennerij met bijpassende wijnen in een bijzondere locatie maakte dat het voor ons een onvergetelijke middag is geworden!

Hans, Peter en Thieu hartelijk dank!"
Alex van Gruijthuijsen,namens de vriendengroep 11 plus 1, Beneden Leeuwen
"Complimenten voor de verzorging van een zeer aangename, genoeglijke en plezierige avond namens alle deelnemers aan de Tafel der Lusten gisteren in Den Bosch. "
Lions Club, Amstelveen
"De groep is (ondanks het regenachtige weer) erg enthousiast over het verloop van de dag. Heel erg bedankt voor jullie inzet en hulpvaardigheid zoals het inpassen van de tussentijdse vaartocht. Hopelijk tot een volgende samenwerking."
Ter Beek Reizen, Tubbergen
"Mannen van Serto,

heel erg bedankt voor het organiseren van de festiviteiten rondom mijn verjaardag!

Gisteren en maandag heb ik berichtjes en telefoontjes gekregen van de gasten: ze genieten na van wat ze zondag hebben beleefd.

En dat was ook een beetje mijn bedoeling: iets meegeven in het denkbeeldige rugzakje.

Missie geslaagd mede dankzij jullie inzet."
Mari-jan de Jongh, Utrecht
"Om zo 60 te worden is geen straf..... Pleinen en wijnen met een Italiaans tintje, inclusief pubquiz. Het was in 1 woord geweldig. De heren van Kasteren zijn uitstekende gastheren en hun enthousiasme straalt er vanaf. Het was top!"
Ada Schelbergen, Den Bosch
"Op donderdag 6 oktober heeft Serto voor een aantal provincie ambtenaren van diverse provincies voor een onvergetelijke middag gezorgd. Een middag met Jheronimus Bosch onder begeleiding van Hans, Thieu en Peter van Kasteren. Van de Sint Jan kathedraal naar het Hellegat in de binnendieze. Daarna even bijkomen in het altijd gezellige Stadscafé De Basiliek, om vervolgens de werken van Jheronimus Bosch te gaan bewonderen in het Jheronimus Bosch Art Center (JBAC). We werden welkom geheten door Jheronimus himself. Daarna een korte rondleiding door het JBAC. Naast alle verhalen die tot ons kwamen werd er ook aan de inwendige mens gedacht. Op het altaar, met als achtergrond De Tuin der Lusten werd er een heerlijk diner gereserveerd met daarbij wijnen die prima bij de gerechten pasten. Thieu van Kasteren, complimenten voor de wijnkeuze. Met rustige achtergrond muziek, verzorgt door Jan Roosen (gitaar) en Arjen van der Mee (keyboard) was het geheel super sfeervol. Alsof nog niet mooi genoeg was geweest werd de avond afgesloten met een dessert en passende wijn in de toren van het JBAC met als uitzicht een fantastisch mooi verlichte Sint Jan kathedraal. De hele dag was een leerzame en bijzondere dag waar nog lang ook terug gekeken zal worden."
Simone Lathouwers, Provincie Noord Brabant
"Op 29 September heb ik met 15 genodigden mijn 40-jarig ambtenaarschap gevierd in het Jheronimus Bosch Art Center aan de Tafel der Lusten. Werkelijk een lust voor oog, oor, neus en mond. De gebroeders van Kasteren toverden ons een fantastisch mooie mix voor. Een persoonlijke ontvangst van alle gasten, de ontmoeting met Jeroen Bosch in zijn atelier, een prima introductie in het werk van de kunstenaar/ambachtsman en zijn denkwereld aan de hand van enkele schilderijen waar onder natuurlijk uitgebreid De Tuin Der Lusten, een voortreffelijk diner met een geweldige beschrijving van elk van de begeleidende wijnen en als apotheose het uitzicht over 's-Hertogenbosch en de Sint Jan by night. Ik ben blij dat ik met Serto heb afgesproken om eind oktober met de familie, circa 20 personen, dit fantastische evenement nog eens herhalen!"
Eric Beerens, Autoriteit Woningcorporaties
"Het wijnclubje waar wij lid van zijn bezocht op 2 september een door Serto georganiseerde Tafel der Lusten in het Jheronimus Bosch Art Center in Den Bosch. Thema was Jheronimus Bosch onderwijl voorzien van een hapje en een drankje. Bij ontvangst werd ons de historie van het gebouw verteld. Zowel het ex- als het interieur kwam aan bod. Zelf kon je de ruimtelijke beleving van het gebouw ervaren omdat op diverse plekken in het gebouw van kelder tot toren een onderdeel van onze maaltijd geserveerd werd.

De uitleg bij de schilderijen van Jheronimus Bosch was boeiend en leerzaam. Het diner werd zoals gezegd op diverse plaatsen in het gebouw geserveerd. Het is een vondst om elke gang van het menu op een andere plaats te serveren en te nuttigen. Een wisselend decor, een wisselende ambiance. Buitengewoon waren de wijnen die bij elk gerecht geserveerd werden.

Kortom, wij hebben genoten van het eten en de wijnen en bovenal van de wereld van Jheronimus Bosch. Chapeau voor Serto!!!"
Albert en Ria Beekers, Rosmalen
"Organisatie 10

Enthousiasme 10+

Samenwerking 10

Oog voor detail 10

Emiel Bootsma 10

Exclusieve wijnen 10

Kortom; een fantastische dag met als hoogtepunten “de wonderlijke klim” en het afsluitend diner in het Jheronimus Bosch Art Center. Volgens de meeste collega's het beste personeelsfeest ooit!!"
Jolanda, Paula en Christel, De Gouw Adviesgroep
"Op 17 september een superdag mogen meebeleven vanwege ons jaarlijkse personeelsfeest. De gebroeders Van Kasteren voeren je mee door het magistrale 's-Hertogenbosch zoals het een echte Bourgondiër betaamt en laten je de stad opnieuw ontdekken. Heel wonderlijk wanneer je er al bijna 60 jaar zelf woont! Zeer afwisselend programma met kunst, cultuur, natuur en niet te vergeten het beklimmen van de Sint Jan. Complimenten voor het creëren van een zeer ontspannen sfeer, jullie kennis, inzet, het lekkere eten en niet te vergeten de tongstrelende top wijnen! "
Rianne van Hest, A.G.de Gouw Adviesgroep B.V.
"Wij willen jullie nog hartelijk bedanken voor de fijne en bijzondere avond in het Jeroen Bosch Art Center afgelopen vrijdag. Wij vonden het niet gewoon geweldig, we waren echt letterlijk zwaar onder de indruk. Het avondprogramma sloot mooi op elkaar aan. We hebben ontzettend genoten, van de ambiance, het lekkere eten en goede uitleg van de schilderijen. Het was grandioos!"
Wijnproevers, Rosmalen
"We hebben genoten van de ‘Pleinen en Wijnen’. Dat kwam deels door ons eigen gezelschap, maar vooral ook door de perfecte begeleiding van Hans en Peter. Ontspannen, boeiend en op maat. Ze voelden de groep goed aan. Zelfs ik, als geboren Bosschenaar, heb geboeid geluisterd en ben op sommige plekjes met andere ogen naar mijn stad gaan kijken. Door de afwisseling tussen lopen, luisteren en genieten van heerlijke wijnen en hapjes vloog de middag voorbij. Het was een perfecte, ontspannen manier om steeds weer andere mensen binnen de groep te spreken. Een echte aanrader voor iedereen die met een groep op een ontspannen manier 's-Hertogenbosch wil verkennen of anders wil leren kennen."
Lian Gieles, Empel
"Superdag gehad met Serto Events!"
Josje Vierhout, Koning Willem I College Den Bosch
"Vandaag een hele leuke dag gehad tijdens ons personeelsuitje dat georganiseerd werd door Serto Events. Beter bekend als de gebroeders van Kasteren. Een aanrader voor iedereen. Jij geeft aan wat je wilt en zij regelen het voor je tot in de perfectie. Jongens bedankt en hopelijk tot een volgende keer."
Ad Siemons, Koning Willem I College Den Bosch
"Een hele leuke dag gehad met team PR & Communicatie. Wonderlijke klim, stadswandeling, Hellevaart over de Binnendieze, pizza's eten en een kwis! Superleuk!
Top georganiseerd door Serto Events! Echt een aanrader."
Nathalie van de Boogaard, Koning Willem I College Den Bosch
"Zaterdag 9 juli hadden wij ons jaarlijkse personeelsuitje met 12 personen. In het kader van het Jeroen Bosch jaar werd het de prachtige stad 's-Hertogenbosch. Na een actieve dag werden we aan het einde van de dag hartelijk ontvangen in het Jheronimus Bosch Art Center. Een gids vertelde over de kunstwerken van Jeroen Bosch, aperitief in de kelder waar we ook opgewacht werden door een schilderende dichter en daarna een geweldig 3-gangen diner op het koor in de kerk. Het dessert werd hierna genoten in de nok van de kerk met een prachtig uitzicht over de stad. We hebben ontzettend genoten van de sfeer, het geweldige gastheerschap van Peter en Hans van Kasteren, het heerlijke diner en de perfect passende wijnen. Kortom, een aanrader voor iedereen die zich echt gast wil voelen!"
Marie-Cecile Cappers, Beck Communicatie BV
"Wij hebben erg genoten van het diner ("Tafel der Lusten") in het Jeroen Bosch Art Centrum. Van rijm in de kelder, naar diner op het “koor” om af te sluiten in de toren met een heerlijk dessert. We hebben onze gasten op deze manier een speciale avond kunnen voorschotelen en er zelf ook goed van kunnen genieten! Een absolute aanrader… Perfect georganiseerd."
Tim Zoete, Voldaan BV
"We hebben met ons team een fantastische middag gehad, georganiseerd door Serto. Ontvangst met een lekkere lunch in "t Pumpke en daarna een Sloep Cruise. Met een heerlijk zonnetje en 25 graden is het goed toeven op het water. De aansluitende mini-wijnproeverij bij Vita Verde was top. Bij elk wijntje en hapje kregen we enthousiaste uitleg van de gebroeders van Kasteren over de herkomst van de wijn. Kortom een topdag :) Hartelijk dank hiervoor Serto Events."
Marion Klerx HAS Hogeschool team opleiding Food Design & Innovation
"Bezoek aan de tentoonstelling “Jeroen Bosch”. Het bezoek vond plaats op 8 mei en was een bijzonder geslaagde dag voor de ongeveer 50 leden van onze vereniging die deelnamen. De dag was erg goed verzorgd door Serto, de gebroeders Van Kasteren, die een fijn en aangenaam schema hadden uitgewerkt. Alle leden vonden de visite aan het Jeroen Bosch Art Center zeer ok, zeker als voorbereiding aan de tentoonstelling later op de dag. Uiteindelijk viel de drukte daar ook mee, maar de deskundige, enthousiaste uitleg van de gidsen in het JBAC werd zeer gewaardeerd. De keuze van het restaurant op de markt van Den Bosch was uitstekend, prijs kwaliteit gezien. En nog lekker ook. Serto heeft deze toch niet eenvoudige opdracht op een zeer gewaardeerde en professionele manier georganiseerd. Proficiat. Ik kan deze organisatie ten zeerste aanbevelen. "
Johan Valcke, Gent, België
"Weekend goed ingegaan met fantastische Bosch experience met vleugje‪#‎oeteldonk met collega's van PPC van Oeteldonks Féésbuukske. Met dank aan Serto Events VOF voor de geweldige organisatie!"
Anke Bardie (Ronduit Media)
"Ons jaarlijkse PPC-uitje (Oeteldonksche Club) laten organiseren door Serto. We kregen een bijzondere avond voorgeschoteld met heerlijke hapjes en drankjes en korte (maar zeer krachtige) wandeling met Oeteldonkse verrassing en als klap op de vuurpijl een lezing in het Zwanenbroedershuis van een gepassioneerde schilder die de Tuin der Lusten naschildert. Iedereen was het erover eens: deze avond was meer dan de moeite waard en super geslaagd!"
De commissie Pers, Publiciteit en Communicatie van de Oeteldonkse Club
"Als verrassing voor onze schoonouders organiseerde Serto voor ons de High Wine met Jeroen. En wat hebben ze niet alleen hen, maar ook ons verrast! Een op maat gemaakt programma, afgestemd op onze wensen en tot in de puntjes georganiseerd. Thieu, Hans en Peter namen ons alle zorgen uit handen en zorgden voor een heel ontspannen en relaxte sfeer. Ze doen dit vanuit hun passie en liefde voor de stad en juist dat maakt het zo ontzettend leuk. Van de heerlijke wijnen met een bijzonder verhaal, tot een wandeling langs de highlights uit de werken van Jheronimus Bosch....van de smaakvolle gerechten tot het fenomenale uitzicht over de stad: we hebben van het begin tot het eind genoten. En dat alles in de mooie setting van het Jeroen Bosch Art Centre, dat we die avond helemaal voor onszelf hadden. Een unieke en bijzondere ervaring, waar we nog lang met veel plezier op terug zullen kijken. Een must-do voor iedereen!"
Suzan Roose, Den Bosch
"En dan woon je al zeer geruime tijd vlakbij Den Bosch. Ga je er vaak winkelen, eten, fietsen etc. Dan denk je dat je Den Bosch toch best goed kent, maar niets is minder waar! Vrijdag hebben we een speciale dag door ons eigen Den Bosch gehad. Vergezeld van onze gids Hans hebben we een bijzonder leuke wandeling gemaakt langs tuintjes en pleintjes waar we nog nooit waren geweest. De verhalen die daarbij hoorden waren eveneens zeer de moeite waard. Na de lunch een film over: Wie is Bosch. Zo komen we wat te weten over deze kunstschilder en zijn werk maar ook waar hij gewerkt en gewoond heeft. Mooie introductie voor ons bezoek aan het Jheronimus Bosch Art Center. Daar hebben we onder begeleiding van een gids zijn bijzondere werken (natuurlijk niet de echte) bekeken. We wilden ook nog even de toren in om te genieten van het uitzicht over Den Bosch. Prachtig! Als afsluiting een wit wijntje, met daarbij een Italiaans gerechtje aan de overkant bij La Vita Verde. Heerlijk!

Heren van Serto; Hans, Peter en Thieu, Heddu gullie skôn gedôn."
Jessica Pennings, Rosmalen
"Verrast door onbekende hofjes, pleintjes en straten in Den Bosch, en het verhaal hierachter. Zoveel mooie plekken in een stad waar je vaak komt, die je eigenlijk niet eens kent. Het bezoek aan diverse horecazaken voor een glas wijn (en ook hier het verhaal erachter) met bijpassende hapjes maakte deze dag af. De pleinen en wijnen wandeling is een afwisseling van een stukje cultuur/historie en het genieten van 'Bourgondisch Den Bosch'. Een aanrader!"
Vera van Kasteren, Empel
"Leuke en leerzame dag gehad, die strak georganiseerd en over de drie broers verdeeld was. Ieder vertelde vanuit zijn eigen passie. We waren verrast door de wandeling langs oude pleinen, hadden een heerlijke hapjes-lunch bij "Central", interessante Jheronimus Bosch uitleg in het Jeroen Bosch Art Center en als afsluiter een verrukkelijke Italiaanse wijn met bijpassend ravioli gerechtje. Kortom...een aanrader!"
Ine van Heereveld, Berlicum
"Zaterdag 21 februari hebben wij met een groep van 10, onder professionele begeleiding van Serto Events, een High Wine in het Jheronimus Bosch Art Center mogen meemaken. Een onderdeel van de rondleiding was een diner onder (een replica van) de Tuin der Lusten, terwijl een specialist ons uitleg gaf over de symboliek van Jeroen Bosch. Een erg unieke ervaring en ontspannen sfeer, zeker aan te raden."
Frank Roose, Den Bosch
"Super mooie gelegenheid, unieke locatie, culinaire hapjes en super lekkere wijnen. Wat was het gezellig en heerlijk gisteravond. In de kelders, bij de tuin der lusten, kijkend met de gids naar de Jeroen Bosch kunstwerken en op het dak met uitzicht over den bosch en omstreken. Privé gelegenheid en onze verrassing aan onze lieve (schoon)ouders ter ere van het 40 jarig huwelijk van Ineke Roose en Piet in de ‪#‎sint‬ jacobskerk met @serto events ‪#‎highwine‬"
Jennifer Roose, Berlicum
"Op de day-after kijken wij met ontzettend veel plezier terug op de High Wine met Jeroen, die jullie voor ons hebben georganiseerd.
Het programma was heel afwisselend, boeiend, en interessant. De lokatie was uniek en de Jeroen Bosch-performance en de uitleg door de gids was zeer professioneel en indrukwekkend.
Maar ook de wijnen (met mooie toelichting) en de culinaire verrassingen waren heerlijk. Al met al een zeer geslaagde avond, waar wij nog vaak aan zullen terugdenken."
Piet en Ineke Roose, Rosmalen
"Voor onze jaarlijkse nieuwjaarsborrel voor medewerkers wilden we dit jaar onze medewerkers verrassen. Dat is met de hulp van Peter, Thieu en Hans zeer goed gelukt! Ze hebben alles tot in de puntjes geregeld en kwamen ook met leuke verrassende ideeën. Daarnaast stonden ze ook open voor onze eigen inbreng en wensen. Op de avond zelf namen ze de leiding op een leuke vriendelijke manier over en konden we met z’n allen genieten zonder te hoeven denken aan het draaiboek. "
Karin Rademaker, Golden Tulip Hotel Central, Den Bosch
"Afgelopen zaterdag 16-1-2016 hebben wij met de "meiden Mulders" een wijnen en pleinen wandelroute gelopen met een Oeteldonks tintje. Het was een onvergetelijke dag. De organisatie was geweldig, het enthousiasme, de passie alles tot in de puntjes uitgewerkte details.....GEWELDIG. Echt alles is mogelijk, naast de gezellige, onbekende plekjes en pleintjes, lekkere hapjes en uitstekende wijn, kregen wij onverwachts een optreden van een trompettist die het volkslied van Oeteldonk blies, ...kiepevel echt waar. En als afsluiting kwam een carnavalsorkest nog muziek maken met zangeres. Een kei leuke afsluiting van een bijzonder leuke dag. Nogmaals bedankt voor de organisatie, wij weten jullie te vinden voor de volgende keer."
Katja Mulders - Heijmans, Den Bosch
"Een pleinen en wijnen wandeling gemaakt! Alleen een thema doorgegeven en door de organisatie zoveel verassingen voor terug gehad. Het enthousiasme is zo aanstekelijk! Wij hebben een fantastische dag beleefd en zijn van plan er nog meerdere te beleven onder leiding van Serto!

Nogmaals bedankt!"
Sanne van Breugel - Mulders, Den Bosch
"Super plein en wijn wandeling gehad met een groepje van tien vrouwen! Wat ik leuk vind is dat er erg naar het groepje gekeken word en wat de wensen zijn! Heel relaxt en gezellig top middag"
Kayleigh van Oers Van der Weert, Den Bosch
"Met een groep vrienden hebben we de 'Pleinen en Wijnen'- wandeling van Serto gedaan. Zeer informatieve vertellingen, op een charmante manier gebracht. Lekkere wijnen met leuk verhaal gecombineerd met uitstekende hapjes. Als extra een 'onverwachte ontmoeting' met een bewoner van de Schilderstraat. Een mooie combinatie. We hebben genoten!"
Henk uit Amsterdam
"Niet alleen organiseren de heren events in Den Bosch, ook hebben ze echt een geweldige kennis over de stad en het dialect, en als er dan iets heel kleins is dat ze écht niet weten, wordt het tot op de bodem uitgezocht. Ook de ‘buren’ zijn blij dat Serto altijd paraat staat om te helpen!"
Max Schelbergen, BrandLoyalty
"Wat kunnen wij terug kijken op een geweldige avond in het Zwanenbroedershuis! Na de dankbetuigingen van gisteren willen we jullie nogmaals hartelijk danken voor:

- de persoonlijke en professionele benadering van onze gasten
- de uitstekende catering
- de overheerlijke wijnen
- Jeroentje
- het muzikale trio (dat voor collega Leo en mij te hard stond maar de rest had daar geloof ik geen last van ;-))
- de informatieve uitleg van d’n burgervaojer van Vught ;-)
- het regelen van de 100 kleine dingen die altijd onverwacht komen

We hebben allemaal een onbezorgde avond gehad en volop onze tijd kunnen investeren in gesprekken met de gasten. Zoals het er nu naar uitziet plannen we dit evenement volgend jaar weer en maken we graag weer gebruik van jullie diensten!"
Jeannette Ruijters-Groeneweg, Terra Computers BV, Den Bosch
"Rondwandeling langs hofjes, pleintjes en andere leuke delen van de binnenstad van 's-Hertogenbosch gehad met uitleg en commentaar van Hans van Kasteren. Leuk!
Daarnaast uitleg gehad van Henk Groenendaal bij zijn replica van "Tuin der Lusten" van Jeroen Bosch in het Zwanenbroedershuis. Interessant en verrassend! Aanrader!"
Jan van der Zon, Den Bosch
Zaterdag 21 mei hadden wij een personeelsuitje. We waren met tien personen en hebben een leuke dag gehad, ondanks het feit dat enkele dingen uit het oorspronkelijke programma zoals het Jheronimus Bosch Art Center en de reconstructie van de tuin der lusten in het Zwanenbroedershuis niet door konden gaan. Een lezing over het leven van Jeroen Bosch door de schrijver Edmond Logger viel een beetje tegen en duurde te lang. De lokatie, de heerlijke wijn en het heerlijke Italiaanse hapje maakten veel goed. De leuke ontvangst, de mooie historische rondvaart, de verrassende stadswandeling en het prima diner in restaurant KEK maakte deze dag zeer bijzonder. Alles was prima georganiseerd en werd op een goede manier begeleid door de heren van Serto. We hebben genoten. Serto, bedankt!
Gülser en Dorine van Huisartsenpraktijk Herpen
"De driedaagse wijncursus was behalve erg leerzaam ook erg gezellig, er waren goede wijnen en heerlijk eten. De organisatie was top en de wijze van vertellen was duidelijk en informeel. Ook fijn dat de sheets nog even worden nagezonden. Kortom een goed georganiseerde, leerzame en fijne beleving van dit familiebedrijf waar de passie voor wijn vanaf spat."
Eva Noppen