Over ons

Drie broers, drie verschillende professionele achtergronden, drie verschillende karakters, met juist daarom elkaar aanvullende kwaliteiten.  Ook overeenkomsten: een grote liefde voor ’s-Hertogenbosch bijvoorbeeld. Nog een overeenkomst: de drie broers zijn sinds kort zoals men dat wel noemt post-actief. Maar let wel: geen spoor van postactiviteit bij deze heren. Zij beschikken over een uitgebreid netwerk in stad en ommelanden. Dat netwerk kunt u breed zien: van horeca tot media, van politiek en cultuur tot Oeteldonk en allerlei in de stad actieve organisaties.

Uw gedreven gastheren zijn:

Peter van Kasteren

Was facilitair manager bij de provincie Noord Brabant. Is jarenlang juryvoorzitter van het Kwekfestijn geweest. Oprichter van De Kleinkeinder. Peter maakte ook vele jaren deel uit van dit befaamde trio. Hij is een Bourgondiër in hart en nieren, een uitstekende kok bovendien.

Peter van Kasteren
“'Zo tussen de mensen, bij ons in Den Bosch! Sfeer, historie, brandewijn, fijn om Bosschenaar te zijn' (Kersten 1972)”

Hans van Kasteren

Is jarenlang docent Engels geweest en was daarna nauw betrokken bij PR en communicatie van het KW1C in de stad. Nu is hij redacteur voor 073Magazine, co-auteur van een boek over onderwijs in Den Bosch, Boscholoog en mede-oprichter/reisleider van Via Mia.

Hans van Kasteren
“Den Bosch: historisch, cultureel, bourgondisch, eigentijds, bruisend, intiem, gezellig, levendig, modern: buitengewoon!”

Thieu van Kasteren

Werkte als analist en consultant voor het CBS. Is samen met Hans bedenker en oprichter van Via Mia, waar hij avontuurlijke tochten in Ardennen, Frankrijk en Italië organiseert. Daarnaast is hij vinoloog en de Serto-wijnverteller!

Thieu van Kasteren
“'s-Hertogenbosch is als een mooi glas oude wijn: hoe meer je er over te weten komt, hoe beter dat het gaat smaken”