We organiseerden deze ‘Tafel der Lusten’ (aan de voet dus van het meesterwerk van Jheronimus Bosch: de Tuin der Lusten) voor uiteenlopende gezelschappen en boden daarbij zoals altijd maatwerk. Ons handelsmerk, immers.  Een kleine greep: een club van wijnvrienden uit het verre Rosmalen, de medewerkers en hun partners van een groot kantoor in accountancy en verzekeringen uit Vlijmen en een jubileumfeest. Voor de tientallen deelnemers aan het event voor de mensen uit Vlijmen e.o. verzorgden we zelfs een volle dag met Bossche highlights. Een feest voor de deelnemers, maar evenzeer voor ons!

Serto Events zit boordevol plannen en initiatieven, maar dat had u al begrepen. Zo zijn we druk doende een aantal bijzondere eindejaars events te organiseren. Het is nog wat te vroeg om hierover in detail te treden, maar een tipje van de sluier kan geen kwaad. Serto Events gaat in december/januari verdomd mooie winteractiviteiten organiseren/aanbieden. Maatwerk, vanzelfsprekend. Te denken valt aan geheel verzorgde eindejaars- en nieuwjaarsbijeenkomsten voor bedrijven, verenigingen, clubs, families enz. In principe kan alles. We beschikken over uitgebreide en gevarieerde netwerken, die we graag voor u inzetten. We ontzorgen. Daarbij zal altijd gelden dat de kwaliteit van het gebodene uitstekend is en zal zijn aangepast aan uw wensen.

In onze oktober nieuwsbrief volgt meer informatie, maar aarzel niet ons nu al te benaderen. Wij staan graag voor u klaar. We hebben er gewoon hartstikke veel plezier in!

Tot slot, zoals eerder gezegd: ’s-Hertogenbosch verveelt nooit en heeft haar bezoekers ook dit najaar veel te bieden!