‘Delen met velen’

Heel bijzonder was het dat we ook echte Bosschenaren kennis hebben kunnen laten maken met kanten van onze mooie stad die zelfs zij niet kenden. Verborgen plekken, pleintjes en verhalen die niet zomaar voor het oprapen liggen. Geen plat vermaak, geen steptours door de stad, geen platgetreden paden. Maar bijvoorbeeld wel bijzondere en op deskundige en verhalende wijze gepresenteerde wijnbelevenissen. En niet te vergeten onverwachte ontmoetingen met vertellende, musicerende en zich anderszins op niveau presenterende Bosschenaren.

En natuurlijk was daar Jheronimus Bosch. Serto Events prijst zich gelukkig met het mooie gegeven dat we ook in het nieuwe jaar onze gasten kunnen verwelkomen in het prachtige Jheronimus Bosch Art Center (JBAC). Onze ‘Tafel der Lusten’ (een uitstekend diner aan de voet van de vermaarde ‘Tuin der Lusten’ in het JBAC) bleek in 2016 een voltreffer. We mochten vele gasten van binnen en buiten onze stad op die plek verwelkomen. Zonder uitzondering toonden zij zich onder de indruk van de ambiance van een schitterende kerk en van de kwaliteit van bediening en diner. Onze cateraar Princee verdient daarvoor alle lof.

Ook in het nieuwe jaar staan er nu al al tal van boekingen, waarbij we met enige trots willen vermelden dat er in maart in onze stad een groot congres plaatsvindt voor medisch specialisten. Die trots zit hem in het gegeven dat Serto Events voor de deelnemers aan dit congres een bijzonder programma mag samenstellen. Een programma waarbij de deelnemende medici onder begeleiding van Serto en op een voor Serto kenmerkende wijze nader kennis maken met ’s-Hertogenbosch.

Tot slot: Peter, Thieu en Hans van Kasteren wensen jullie namens hun Serto Events een heel mooi 2017 toe. Een jaar waarin we afscheid nemen van onze eigen burgemeester en kennis maken met onze eigen nieuwe burgemeester. Een jaar waarin ’s-Hertogenbosch wellicht ten overvloede en dus eens te meer aantoont dat de stad behoort tot de absolute top van wat ons land te bieden heeft op het gebied van cultuur, historie en bourgondisch leven. En een jaar waarin Serto Events bezoekers aan en inwoners van de stad die bijzondere kwaliteiten laat ervaren.