Een korte stadswandeling, in het teken van Jeroen Bosch, leidde naar Hotel Central, waar de groep een uitstekende lunch nuttigde. Uiteraard werd deze zonnige Jheronimus Bosch dag voor onze Gentse gasten bekrooond met een bezoek aan de tentoonstelling ‘Visioenen van een genie’ in het prachtige Noordbrabants Museum.

Mei was ook de maand waarin we Edmond Logger mochten voorstellen aan onze gasten, met name aan medewerkers van een huisartsenpraktijk uit Herpen. Ir. Edmond Logger is auteur van het  goed ontvangen boekwerk ‘Het oordeel van Joen’, waarin hij het leven en het werk van Jheronimus Bosch op originele en pakkende wijze beschrijft. Edmond verzorgt op verzoek van Serto Events lezingen en voordrachten over Jeroen Bosch.

Opmerkelijk: steeds meer wijnliefhebbers (en zelfs wijnkenners) schrijven zich in voor activiteiten van Serto Events. Onze wijnverteller Thieu weet onze gasten steeds te pakken met door hemzelf in Frankrijk, Spanje of Italie geselecteerde wijnen, waarbij zijn wijnverhalen en niet in het minst de bij de gepresenteerde wijn passende hapjes onze gasten verrassen. Vermeldenswaard hierbij is de uitstekende wijze waarop onze partner specialiteitenrestaurant Vita Verde (vlakbij het Jheronimus Bosch Art Center) zich in dit opzicht presenteert. En heel bijzonder blijft natuurlijk onze ‘High Wine met Jeroen’ in het Jheronimus Bosch Art Center.

Ook in juni staan er weer diverse activiteiten op de rol. En zeker niet alleen programma’s in het teken van Jheronimus Bosch! We houden je via onze nieuwsbrieven op de hoogte.