Op 14 maart vond er in de Brabanthallen in ’s-Hertogenbosch een groot congres plaats voor Medisch Specialisten. Op uitnodiging van de organisatie van dit congres mocht Serto Events een kort introductie-programma ’s-Hertogenbosch samenstellen voor de deelnemende medici. Serto Events heette de deelnemers welkom met een heerlijke kop koffie en een al even smakelijke typisch Bossche lekkernij in de sfeervolle ambiance van Hotel Central aan de Bossche Markt. Daarna namen de dames en heren medici deel aan een ‘ludieke wandeling’ langs enkele Bossche highlights, verzorgd door de alom (inmiddels ook bij landelijke medisch specialisten) bekende ‘Menumeneeren’. Deze heren brachten de deelnemers naar het Jheronimus Bosch Art Center, waar de medici onder deskundige begeleiding en toelichting nader kennis maakten met de werken en ‘ins and outs’ van de grote Bossche kunstschilder Jeroen Bosch. Tot slot genoten de deelnemers van een voortreffelijke lunch in Hotel Central. Daarna konden zij zich melden in de Brabanthallen voor aanvang van het congres.

Daarnaast verzorgde Serto Events een feestelijke bijeenkomst ter gelegenheid van de 60e verjaardag van een aardige Bossche dame. Op haar verzoek stond het geheel in het teken van het mooiste land van Europa: Italië. Op meerdere plekken in de stad stond voor de jarige en haar gezelschap een vorstelijke Italiaanse wijn en een bijpassende Italiaanse hap klaar. Op één van de mooiste stekjes van ’s-Hertogenbosch mocht Serto Events de jarige verrassen met een serenade, die uiteraard bestond uit een vrolijk ‘Happy Birthday to You’,  maar daarnaast opnieuw een mooie Italiaans component kende: ‘O Sole Mio’. Tot slot konden de circa 25 genodigden genieten van een hilarische ‘Italiaanse’ pubquiz, waarbij van de twee teams de dames aan het langste eind trokken. Hoe kan het ook anders…. .

In april verzorgt Serto Events voor een grote familie uit Nieuwegein een bijeenkomst op fraaie plekken in de stad, afgesloten met een heerlijke ‘Tafel der Lusten’ in het Jheronimus Bosch Art Center.

En dan, stiekem even vooruit gekeken: Serto Events gaat een samenwerking aan met VVV ’s-Hertogenbosch, zodat het voor de in onze toch wel bijzondere activiteiten geïnteresseerden nog gemakkelijker wordt Serto Events te bereiken.

Daarnaast is Serto Events in overleg met het bestuur van Bourgondisch 's-Hertogenbosch. De organisatoren van dit gerenommeerde event hebben aangegeven dat zij tijdens ‘Bourgondisch’ het publiek graag willen laten kennis maken met Serto Events.