De HAS-medewerkers bekeken ’s-Hertogenbosch vanaf onder meer de Brede Haven, de Dieze, de Smalle Haven, de Stadsdommel en de Aa. Zij deden dat tijdens een van de weinige zonovergoten junidagen (‘Heeft Serto Events ook al contact met de weergoden?’, grapte een HAS-medewerker) via een door Serto geregelde Sloepcruise – een bijzonder uitstapje.
Verder was Serto Events in het Jheronimus Bosch Art Center onder meer gastheer voor een select gezelschap met landelijke topmensen uit de financiële wereld. Zij genoten van onze ‘Tafel der Lusten’ aan de voet van de 'Tuin der Lusten', Bosch's beroemdste schilderij. Het gezelschap toonde zich onder de indruk van de ambiance van de prachtige kerk, de elegance van de uitstekende bediening, de deskundigheid en betrokkenheid van de gids van het JBAC, de kwaliteit van het aangeboden diner en de middeleeuwse kwinkslagen van onze stadsdichter Emiel Bootsma, die als Jheronimus Bosch het gezelschap had verwelkomd.  

Inmiddels zijn wij volop in voorbereiding op onze activiteiten in de maand juli, waarin we opnieuw een Tafel der Lusten aanbieden en aan enkele andere gezelschappen een afwisselend dagje ’s-Hertogenbosch aanbieden. Gevarieerd, anders dan anders en zelfs voor goed ingevoerde Bosschenaren verrassend, want dat is waar Serto Events voor staat.

Voor zover van toepassing wensen wij jullie allemaal een mooie vakantie toe. Serto Events blijft ook in de zomermaanden actief, want ’s-Hertogenbosch verveelt nooit en heeft haar bezoekers ook in juli en augustus veel te bieden!