Natuurlijk, een goed diner in een mooi restaurant kan uitstekend zijn. Maar Serto Events biedt u de mogelijkheid om met uw gezelschap exclusief en in een sfeer van cultuur, kunst en historie te dineren in wel heel bijzondere locaties in ’s-Hertogenbosch.  Voorbeelden daarvan zijn het Jheronimus Bosch Art Center in de prachtige, voormalige St. Jacobskerk en het qua sfeer en inrichting onovertroffen Zwanenbroedershuis. We bieden deze unieke diners aan onder de naam ‘Tafel der Lusten’.  En als we het hebben over specialiteiten willen we, hoe onbescheiden dat ook moge klinken,  niet nalaten te vermelden dat we door persoonlijke interesse in en liefde voor bijzondere wijnen een eminente wijnkeuze kunnen aanbieden tegen alleszins redelijke prijzen. Hoe dat komt? We maken met enige regelmaat  ontdekkende wijnreizen in de beste wijngebieden van Europa. Een heel persoonlijke voorkeur!

Begin februari mochten we in het Zwanenbroedershuis niet minder dan 47 relaties van een gerenommeerd ICT-bedrijf uit onze stad verwelkomen voor een voortreffelijk diner in een magnifieke omgeving. De gasten werden verwelkomd door gezworen lid van de broederschap Roderick van de Mortel, de burgemeester van Vught. Er was gezorgd voor een sfeervolle muzikale omlijsting en stadsdichter Emiel Bootsma opende het diner met een Jeroen Bosch welkom op rijm. Onze gasten, die in grote meerderheid ‘uit het land’ afkomstig waren, toonden zich onder de indruk van ambiance en van de kwaliteit van het gebodene.

 Maar naast deze specialiteit blijven we natuurlijk onze andere activiteiten voortzetten. Zo verzorgde Serto Events half februari een aangepaste ‘Pleinen en Wijnen’ tocht door de Bossche binnenstad voor een enthousiaste groep van een kleine twintig volleybalvrienden. We bezochten bijzondere en voor velen uit de groep nog onontdekte Bossche plekjes. Natuurlijk konden we onderweg in enkele sfeervolle Bossche herbergen een heerlijk glaasje wijn met bijpassend hapje nuttigen, waarbij onze ‘wijnverteller’ uitleg gaf.

Ook in maart staan er weer enkele boeiende en uitdagende events op de rol.