In die historische omgeving, waar de geest van Jheronimus Bosch onmiskenbaar rondwaart, presenteert de bekende Brabantse kunstschilder en kunstkenner Henk Groenendaal zijn reconstructie van de ‘Tuin der Lusten’, het onbetwiste meesterwerk van de grote Bossche schilder.

Hij doet dat met verve, met onmiskenbare passie en met een overgave die elk publiek pakt. Je komt op die manier zoveel te weten over Jheronimus Bosch himself, over zijn band met het Zwanenbroedershuis, over de technieken en materialen die hij gebruikte (en die Henk ook toepast!), over de symboliek in zijn werk en over de tijd waarin hij leefde.

Als je dat historische perspectief combineert met een voortreffelijk wijntje, met een bijpassende ‘bite’ en met een pakkende wijnvertelling, dan ben je dicht bij dat wat Serto Events wil en kan bieden.

En natuurlijk blijven we onze activiteiten in het magnifieke Jheronimus Bosch Art Center aanbieden. High Wine met Jeroen, Tafel der Lusten. En dat alles in de niet te evenaren omgeving van een prachtige kerk, die Jheronimus in alle aspecten eert! Zie verder onze website!