Een kleine greep uit de activiteiten die Serto Events in de afgelopen maanden mocht organiseren:

Voor een vriendengroep een middagje ’s-Hertogenbosch, met een bijzondere stadswandeling, heerlijke hapjes en een quiz

Voor een grote familie uit het midden van het land een stadsbezoek met onder meer het ‘Zwanenbroedershuis’, een boottocht op de Binnendieze, een stadswandeling en een diner in het Jheronimus Bosch Art Center

Voor een groot bedrijf een relatiedag in ’s-Hertogenbosch

Voor een club volleybalvrienden onze activiteit ‘Pleinen en Wijnen’

Voor een gemengd gezelschap de activiteit ‘Wijntje doen met Jeroen’ in het Jheronimus Bosch Art Center

 

Op uitnodiging van Hotel Central heeft Serto kennisgemaakt met hun vernieuwde Brasserie èn hun geheel vernieuwde keuken. We moeten hier melden dat het een smaakvolle ervaring was!

Momenteel zijn we in onderhandeling met een Belgisch bedrijf over een grote opdracht. Hopelijk in een volgende nieuwsbrief meer daarover.

Serto heeft plannen om zich op de markt voor incentives voor bedrijven te begeven. Wat is een incentive? Denk aan een stimulans, aansporing, prikkel, drijfveer. Het is een in het vooruitzicht gestelde beloning in de vorm van een goed of dienst voor een specifieke prestatie ter (tijdelijke) motivatie van bijvoorbeeld verkoopmedewerkers, tussenpersonen of afnemers. Serto denkt daarbij aan events op bijzondere locaties maar eventueel ook aan geheel verzorgde reizen in binnen- of buitenland. Nader nieuws volgt!