Maatwerk

Ook voor activiteiten en evenementen op maat kunt u bij Serto terecht. Denk aan bedrijfsuitjes, familieweekends, vriendenclubs. Combinaties van activiteiten (historische stadswandeling, boottocht Binnendieze, wijnproeverij, diner) behoren tot onze specialiteit. Maar vooral ook exclusieve diners op bijzondere locaties, anders dan een restaurant. 

Denk aan het Jheronimus Bosch Art Center, het Zwanenbroedershuis of het Museum Slager. Maar ook de Grote Kerk, de Raadskelder of Mariënburg. Na sluitingstijd kunnen wij u deze locaties uitsluitend voor uw gezelschap aanbieden. Altijd in combinatie met kunst en cultuur!

In verband met de nieuwe 'werkkostenregeling' kan het voor bedrijven interessant zijn om een activiteit op het eigen bedrijf door Serto te laten verzorgen, eventueel in combinatie met een werkgerelateerde activiteit. Alles is mogelijk: wij doen graag een offerte op basis van uw wensen. Of u geeft ons een budget en wij zorgen voor een optimale invulling. Groepsgrootte minimaal 15 personen. Ook kan Serto optreden als onderaannemer voor touroperators of als 'Incentive Bureau'. Zelfs individuele begeleiding behoort tot de mogelijkheden.

"Niet alleen organiseren de heren events in Den Bosch, ook hebben ze echt een geweldige kennis over de stad en het dialect, en als er dan iets heel kleins is dat ze écht niet weten, wordt het tot op de bodem uitgezocht. Ook de ‘buren’ zijn blij dat Serto altijd paraat staat om te helpen!"
Max Schelbergen, BrandLoyalty