Tafel der Lusten

In samenwerking met het Jheronimus Bosch Art Center en Princée Partyservice bieden wij u de mogelijkheid om exclusief te dineren in het thema van Jheronimus Bosch.

U wordt ontvangen met een aperitief in de gewelfde kelder waar het atelier van Jheronimus Bosch is gevisualiseerd. Dichtergids Emiel Bootsma verwelkomt u hier 'persoonlijk'! Een deskundige JBAC-gids geeft uitleg over enkele van de bekendste werken van Bosch. In het JBAC krijgt het meesterwerk 'Tuin der Lusten' extra aandacht door een centrale plaatsing op het koor van de kerk. Op professionele wijze uitgelicht. Een prachtig gedekte tafel vlak hiervoor, op de plaats waar vroeger het altaar stond. Het diner en de bediening zijn van uitstekende kwaliteit, de geserveerde wijnen verfijnd.

"Op 29 September heb ik met 15 genodigden mijn 40-jarig ambtenaarschap gevierd in het Jheronimus Bosch Art Center aan de Tafel der Lusten. Werkelijk een lust voor oog, oor, neus en mond. De gebroeders van Kasteren toverden ons een fantastisch mooie mix voor. Een persoonlijke ontvangst van alle gasten, de ontmoeting met Jeroen Bosch in zijn atelier, een prima introductie in het werk van de kunstenaar/ambachtsman en zijn denkwereld aan de hand van enkele schilderijen waar onder natuurlijk uitgebreid De Tuin Der Lusten, een voortreffelijk diner met een geweldige beschrijving van elk van de begeleidende wijnen en als apotheose het uitzicht over 's-Hertogenbosch en de Sint Jan by night. Ik ben blij dat ik met Serto heb afgesproken om eind oktober met de familie, circa 20 personen, dit fantastische evenement nog eens herhalen!"
Eric Beerens, Autoriteit Woningcorporaties

Voor de apotheose begeven we ons met de lift naar het hoogste niveau van de toren van het JBAC. Hier geniet u van een dessert en dessertwijn, met een panoramische blik op de nabije Sint Jan en op ’s-Hertogenbosch, de stad van Jeroen. Zeker ook in avondlicht een ongeëvenaard schouwspel! Met de 'Tafel der Lusten' garandeert Serto een exquisit en uitstekend gepresenteerd diner aan de voet van het meesterwerk. Voorzien van boeiende vertellingen over Bosch en zijn 'Tuin der Lusten'. En van fascinerende wijnvertellingen! 

"Complimenten voor de verzorging van een zeer aangename, genoeglijke en plezierige avond namens alle deelnemers aan de Tafel der Lusten gisteren in Den Bosch. "
Lions Club, Amstelveen

Geschikt voor groepen vanaf 15 personen. Op verzoek is live muzikale begeleiding mogelijk. Prijs afhankelijk van uw wensen, in overleg.  Uitsluitend in de avond-uren, als het JBAC voor bezoekers gesloten is. De Tafel der Lusten kan (op aanvraag) ook op een andere bijzondere locatie geserveerd worden. Denk aan het Zwanenbroedershuis of aan Museum Slager. Afwijkende groepsgrootte in overleg.

Neem voor reservering of informatie contact met ons op