Serto Wijncursus

Velen van ons drinken graag een niet al te dure wijn – voor relatief weinig geld kun je immers ook een prima wijn kopen. Maar je moet wel weten waar je op moet letten! Tijdens deze Serto wijncursus komen er tal van tips op tafel, met name ook met betrekking tot wijnen onder de € 10. Want Serto Events is van alle wijnmarkten thuis!

We gaan het hebben over ‘Oudewereldwijnen’ (denk aan Frankrijk, Spanje, Italië), maar ook de ‘Nieuwewereldwijnen’ komen aan bod – Californië, Chili, Argentinië, Zuid-Afrika, Australië en Nieuw-Zeeland. Je krijgt info over wijnproductie, wijnetiketten, wijnwetgeving, wijn bewaren, wijntrends, wijn kopen (kan dus ook heel goed  onder de € 10), en wijn proeven. En zeker ook over het zoeken naar en vinden van de beste wijn-spijs combinaties.

Elke avond schenken we dan ook acht verschillende wijnen (proefglaasjes)  die we natuurlijk bespreken. Ook bieden we de deelnemers per avond  vier heerlijke hapjes aan –  hapjes die passen bij de wijn die we drinken. Vanzelfsprekend leggen we uit waarom we voor de aangeboden wijn-spijscombinatie kiezen!

"De driedaagse wijncursus was behalve erg leerzaam ook erg gezellig, er waren goede wijnen en heerlijk eten. De organisatie was top en de wijze van vertellen was duidelijk en informeel. Ook fijn dat de sheets nog even worden nagezonden. Kortom een goed georganiseerde, leerzame en fijne beleving van dit familiebedrijf waar de passie voor wijn vanaf spat."
Eva Noppen

Na deze cursus weet je beter wat er te koop is en besef je meer wat je eigen wijnvoorkeuren zijn. Als je thuis een etentje organiseert kies je bewust de goede wijnen erbij! Deelnemers ontvangen na afloop het felbegeerde WIJNSERTOFICAAT. 
 
Je kunt individueel of per groep inschrijven door het totaalbedrag over te maken op bankrekeningnr. NL87 RABO 03041 53 532 van Serto Events. In de omschrijving graag vermelden "Wijncursus", het aantal personen en je emailadres. Wij zullen je reservering na ontvangst bevestigen. Het minimum aantal deelnemers moeten we echter stellen op vijftien. Mocht dit aantal niet gehaald worden dan stellen wij je tijdig hiervan op de hoogte. Het betaalde bedrag wordt dan per omgaande teruggestort.