Serto Pubquiz

Zin in een ontspannend en toch spannend evenement voor je personeelsfeest, voor je vriendenclub, voor je familie of voor welke groep dan ook? Dan heeft Serto Events een idee: schrijf je in voor een Serto Pubquiz!

Pubquiz op maat

We gaan dan eerst met je in gesprek en luisteren naar je wensen. Zo zorgen wij er altijd voor dat onze Pubquiz is aangepast aan de aard en voorkeuren van je groep. Maatwerk dus. Gaat het bijvoorbeeld om een vriendengroep uit Vlijmen dan zorgen wij er voor dat in de vragenblokken meerdere ‘Vlijmense’ elementen zijn verwerkt. Denk bij de vragenblokken aan onderwerpen als Sport, Geschiedenis, Media, Muziek enzovoort. Ook hier worden je eventuele wensen waar mogelijk gehonoreerd.

"Een hele leuke dag gehad met team PR & Communicatie. Wonderlijke klim, stadswandeling, Hellevaart over de Binnendieze, pizza's eten en een kwis! Superleuk!
Top georganiseerd door Serto Events! Echt een aanrader."
Nathalie van de Boogaard, Koning Willem I College Den Bosch

Serto Events zorgt voor een professionele presentatie met bijvoorbeeld video- en geluidsfragmenten, onder leiding van een ervaren quizmaster. Ook voor een prijs voor het winnend team wordt gezorgd! Verder kan de pubquiz plaatsvinden in een relaxte omgeving: denk bijvoorbeeld aan ‘De Stallen’ van herberg De Smidse in ’s-Hertogenbosch. Maar natuurlijk ook op je eigen locatie!

"Om zo 60 te worden is geen straf..... Pleinen en wijnen met een Italiaans tintje, inclusief pubquiz. Het was in 1 woord geweldig. De heren van Kasteren zijn uitstekende gastheren en hun enthousiasme straalt er vanaf. Het was top!"
Ada Schelbergen, Den Bosch

Prijs in overleg: afhankelijk van groepsgrootte en gekozen locatie. Reserveren kan twee weken van tevoren. 

Neem voor reservatie of informatie contact met ons op