Pleinen en wijnen

Een Bourgondische wandeling: zeer geschikt voor groepsuitjes in Den Bosch! Pleinen en Wijnen combineert een wandeling langs soms minder bekende maar markante Bossche pleinen met Bourgondisch genieten van goede wijn met lekkere hapjes.

We trappen af met koffie en Bossche koek. Tijdens de wandeling krijgen de deelnemers uitleg over de geschiedenis die zich op en rond de pleinen en pleintjes heeft afgespeeld. Onderweg bezoeken we een drietal horeca-gelegenheden waar een bijzondere wijn en een bijpassend hapje geserveerd worden. Omdat we het eindpunt ongeschonden willen bereiken zullen we proefglazen schenken waarbij uitgelegd wordt waarom de geproefde wijn bijzonder is. Wellicht vindt er nog een 'onverwachte' ontmoeting plaats....

"Super plein en wijn wandeling gehad met een groepje van tien vrouwen! Wat ik leuk vind is dat er erg naar het groepje gekeken word en wat de wensen zijn! Heel relaxt en gezellig top middag"
Kayleigh van Oers Van der Weert, Den Bosch

Deze wandeling is geschikt voor groepen van 15 tot 30 personen. Grotere groepen in overleg. Duur in totaal ongeveer 3½ uur (incl. wandeling van drie maal ½ uur). Prijs is € 40 incl. BTW per persoon. Tegen meerprijs uit te breiden met andere componenten zoals een boottocht of een walking dinner. Afwijkende groepsgrootte in overleg.

"We hebben genoten van de ‘Pleinen en Wijnen’. Dat kwam deels door ons eigen gezelschap, maar vooral ook door de perfecte begeleiding van Hans en Peter. Ontspannen, boeiend en op maat. Ze voelden de groep goed aan. Zelfs ik, als geboren Bosschenaar, heb geboeid geluisterd en ben op sommige plekjes met andere ogen naar mijn stad gaan kijken. Door de afwisseling tussen lopen, luisteren en genieten van heerlijke wijnen en hapjes vloog de middag voorbij. Het was een perfecte, ontspannen manier om steeds weer andere mensen binnen de groep te spreken. Een echte aanrader voor iedereen die met een groep op een ontspannen manier 's-Hertogenbosch wil verkennen of anders wil leren kennen."
Lian Gieles, Empel