Ontmoet Jeroen Bosch

Serto laat u op deze dag kennismaken met Jheronimus Bosch, de beroemdste inwoner van onze stad Den Bosch.

We trappen om 10.30 uur af met een kop koffie en de echte Bossche koek aan de Parade. Daarna volgt een speciale binnendieze-tocht die in het teken staat van Jheronimus Bosch. Deze vaartocht wordt uitgevoerd door de 'Kring Vrienden van 's-Hertogenbosch'; de schipper is een verhalenverteller bij uitstek. In de boot zien we op een sprookjesachtige plek een korte film over Jheronimus Bosch. Hierna begeven we ons naar de Markt, waar Bosch woonde en werkte. Zijn standbeeld herinnert hier aan. In Hotel Central gebruiken we rond het middaguur een heerlijke hapjeslunch. Wellicht vindt er nog een 'onverwachte' ontmoeting plaats....

"Niet alleen organiseren de heren events in Den Bosch, ook hebben ze echt een geweldige kennis over de stad en het dialect, en als er dan iets heel kleins is dat ze écht niet weten, wordt het tot op de bodem uitgezocht. Ook de ‘buren’ zijn blij dat Serto altijd paraat staat om te helpen!"
Max Schelbergen, BrandLoyalty

Na de lunch begeven we ons naar het Jheronimus Bosch Art Center, waar een gids een rondleiding geeft met deskundige uitleg. Het is moeilijk je een plek voor te stellen waar het werk van een grote schilder je zo aanpakt als juist hier. Hoewel het JBAC geen enkel origineel werk van Bosch huisvest, kom je mede door de hoogwaardige fotoreproducties nergens ter wereld zo close tot Jheronimus Bosch en zijn tijd. Rond 15.30 uur is ons programma ten einde.

Beeld in het water.

Deze activiteit wordt aangeboden in de periode van 1 april t/m 31 oktober. Geschikt voor groepen van 15 tot maximaal 25 personen. Grotere groepen in overleg. Prijs is € 50 incl. BTW per persoon. Tegen meerprijs uit te breiden met andere componenten zoals een wijnproeverij of een walking dinner.

Neem voor reservering of informatie contact met ons op