High Wine met Jeroen

Een groepsuitje op hoog niveau! Deze avondvullende activiteit - die plaatsvindt binnen en in samenwerking mèt het Jheronimus Bosch Art Center (JBAC) - combineert de kennismaking met het werk van Jheronimus Bosch met bourgondisch genieten van bijzondere wijnen en bijpassende luxe hapjes.

U wordt ontvangen met een aperitief in de gewelfde kelder waar het atelier van Jheronimus Bosch is gevisualiseerd. Een uitstekende gids geeft hierna uitleg over enkele van de beroemdste werken van Jheronimus Bosch. In het JBAC krijgt het meesterwerk 'Tuin der Lusten' extra aandacht door een centrale plaatsing op het koor van de kerk. Op professionele wijze uitgelicht. Op deze unieke plek - waar vroeger het altaar stond - gaan we aan tafel en proeven we een drietal bijzondere wijnen, vergezeld van bijpassende gerechten die zorgen voor een verrassende smaakcombinatie.

"Zaterdag 21 februari hebben wij met een groep van 10, onder professionele begeleiding van Serto Events, een High Wine in het Jheronimus Bosch Art Center mogen meemaken. Een onderdeel van de rondleiding was een diner onder (een replica van) de Tuin der Lusten, terwijl een specialist ons uitleg gaf over de symboliek van Jeroen Bosch. Een erg unieke ervaring en ontspannen sfeer, zeker aan te raden."
Frank Roose, Den Bosch

 Onze wijnverteller legt uit waarom de geproefde wijnen bijzonder zijn. Dit alles op letterlijk enkele meters van de 'Tuin der Lusten'. Serto zorgt bovendien voor een ook in absolute zin ‘high wine’. Voor de apotheose begeven we ons namelijk met de lift naar het hoogste niveau van de toren van het JBAC. Hier genieten we van een dessertwijn, met een panoramische blik op de nabije Sint Jan en op ’s-Hertogenbosch, de stad van Jeroen. Zeker ook in avondlicht een ongeëvenaard schouwspel! 

"Als verrassing voor onze schoonouders organiseerde Serto voor ons de High Wine met Jeroen. En wat hebben ze niet alleen hen, maar ook ons verrast! Een op maat gemaakt programma, afgestemd op onze wensen en tot in de puntjes georganiseerd. Thieu, Hans en Peter namen ons alle zorgen uit handen en zorgden voor een heel ontspannen en relaxte sfeer. Ze doen dit vanuit hun passie en liefde voor de stad en juist dat maakt het zo ontzettend leuk. Van de heerlijke wijnen met een bijzonder verhaal, tot een wandeling langs de highlights uit de werken van Jheronimus Bosch....van de smaakvolle gerechten tot het fenomenale uitzicht over de stad: we hebben van het begin tot het eind genoten. En dat alles in de mooie setting van het Jeroen Bosch Art Centre, dat we die avond helemaal voor onszelf hadden. Een unieke en bijzondere ervaring, waar we nog lang met veel plezier op terug zullen kijken. Een must-do voor iedereen!"
Suzan Roose, Den Bosch

Starttijd van deze activiteit in overleg, maar steeds na 17.30 uur (als het JBAC voor bezoekers gesloten is). Geschikt voor groepen van 15 tot maximaal 40 personen. Grotere groepen in overleg. Duur ongeveer 2 1/2 uur. Prijs vanaf € 55 incl. BTW per persoon. Afwijkende groepsgrootte in overleg.

Neem voor reservering of informatie contact met ons