Het Verdwenen Bosch

Een wandeling met humor. Een amusante en vermakelijke zoektocht langs verdwenen Bossche bomen en restanten waarvan we denken dat het misschien wel  iets met Jeroen Bosch te maken heeft.

Ooit was er in ’s-Hertogenbosch een weelderig bos. Juist ja, dat van de Hertog. Het bos is in de loop der eeuwen boompje bij boompje verdwenen en opgeslokt door de moderne tijd en dus de bouw van huizen. We gaan proberen nog een fractie van dat voormalig bos terug te vinden aan de hand van een alternatieve Boschwandeling. Daarbij komen we terloops ook wat wetenswaardigheden te weten van ene Jeroen, zijn eigenaardigheden en een beetje van een stukje van de stad ’s-Hertogenbosch.

Wees niet bang voor hoogdravendheid. Verheug u op een aardig uurtje waarin veel gebeurt en weinig niet onthouden wordt. 

Uw gastvrouw en –heer: Hetty en Henk van Hebscheute zijn al 27 jaar (soms) gelukkig getrouwd. Henk is  een wijsneus die zich enorm heeft verdiept in Jeroen Bosch. Hij weet er dan ook veel vanaf. Henk heeft een aangeboren nieuwsgierigheid voor kunst en alles wat met kunst te maken heeft. Hetty is, zoals een goede vrouw betaamt, (soms) een steun en toeverlaat voor Henk. Zij heeft zo haar eigenwijsheden over Jeroen Bosch en het verdwenen Bosch. Zij denkt er dan ook veel vanaf te weten.

Het Verdwenen Bosch

eze humoristische wandeling o.l.v. Jan Roosen en Sylvia IJpelaar is geschikt voor groepen van 15 tot 20 personen. Na afloop drinkt u samen met het echtpaar Van Hebscheute een glaasje zwart water. 

Grotere groepen in overleg. Duur ongeveer 1¼ uur. Prijs is € 17 incl. BTW per persoon. Tegen meerprijs uit te breiden met andere componenten zoals een boottocht, een wijnproeverij of een walking dinner. Afwijkende groepsgrootte in overleg.

Neem voor reservering of informatie contact met ons