Exclusieve diners op bijzondere locaties

In ’s-Hertogenbosch kun je in de vele goede restaurants prima eten. Maar alleen Serto Events biedt een exclusief diner van hoog culinair niveau aan in een zonder discussie unieke, historische en tot de verbeelding sprekende locatie. 

Met een omlijsting van een uitzonderlijke presentatie en fantastische wijnen, die uitstekend matchen met de geserveerde gerechten.  Voorbeelden? Het onvolprezen Zwanenbroedershuis, het Jheronimus Bosch Art Center in de prachtige voormalige St. Jacobskerk, en het Museum Slager, nabij de Sint Jan. Maar ook de Grote Kerk aan het Kerkplein of de Raadskelder aan de Markt. Wat te denken van het JADS, gevestigd in het voormalige klooster Mariënburg? Of de Willem Twee Concertzaal, de vroegere Joodse Synagoge? Heel bijzonder!

"Wat kunnen wij terug kijken op een geweldige avond in het Zwanenbroedershuis! Na de dankbetuigingen van gisteren willen we jullie nogmaals hartelijk danken voor:

- de persoonlijke en professionele benadering van onze gasten
- de uitstekende catering
- de overheerlijke wijnen
- Jeroentje
- het muzikale trio (dat voor collega Leo en mij te hard stond maar de rest had daar geloof ik geen last van ;-))
- de informatieve uitleg van d’n burgervaojer van Vught ;-)
- het regelen van de 100 kleine dingen die altijd onverwacht komen

We hebben allemaal een onbezorgde avond gehad en volop onze tijd kunnen investeren in gesprekken met de gasten. Zoals het er nu naar uitziet plannen we dit evenement volgend jaar weer en maken we graag weer gebruik van jullie diensten!"
Jeannette Ruijters-Groeneweg, Terra Computers BV, Den Bosch

Een apéritief met amuse, een mooi drie- of viergangenmenu, prachtig gedekte tafel, bijzondere wijnen die op de gerechten zijn afgestemd. De bijbehorende wijnvertellingen gaan u beslist fascineren. Naar wens muzikaal omkleed. Altijd in combinatie met kunst en cultuur! Wij verzorgen een complete middag en/of avond voor uw gezelschap vanaf 15 personen.

Hieronder enkele voorbeelden van onze bijzondere locaties in Den Bosch:

Bijzondere locatie
Bijzondere locatie
Zwanenbroedershuis

Zaterdag 21 mei hadden wij een personeelsuitje. We waren met tien personen en hebben een leuke dag gehad, ondanks het feit dat enkele dingen uit het oorspronkelijke programma zoals het Jheronimus Bosch Art Center en de reconstructie van de tuin der lusten in het Zwanenbroedershuis niet door konden gaan. Een lezing over het leven van Jeroen Bosch door de schrijver Edmond Logger viel een beetje tegen en duurde te lang. De lokatie, de heerlijke wijn en het heerlijke Italiaanse hapje maakten veel goed. De leuke ontvangst, de mooie historische rondvaart, de verrassende stadswandeling en het prima diner in restaurant KEK maakte deze dag zeer bijzonder. Alles was prima georganiseerd en werd op een goede manier begeleid door de heren van Serto. We hebben genoten. Serto, bedankt!
Gülser en Dorine van Huisartsenpraktijk Herpen