De Binnendieze van Buiten

'De Binnendieze van Buiten' combineert een wandeling door de Bossche binnenstad, boven langs de Binnendieze, met Bourgondisch genieten van goede wijn met lekkere hapjes. 

We trappen af met koffie en Bossche koek. Tijdens de wandeling krijgen de deelnemers uitleg over de geschiedenis die zich op en rond de Binnendieze heeft afgespeeld. Vanaf de straat krijgen we op talloze plaatsen een onverwachte blik op deze deels ondergronds stromende rivier. Volop verhalen over de loop van de rivier en de gebouwen er omheen. Onderweg bezoeken we een drietal horeca-gelegenheden waar een bijzondere wijn en een bijpassend hapje geserveerd worden. Omdat we het eindpunt ongeschonden willen bereiken zullen we proefglazen schenken waarbij uitgelegd wordt waarom de geproefde wijn bijzonder is. Wellicht vindt er nog een 'onverwachte' ontmoeting plaats....

"De groep is (ondanks het regenachtige weer) erg enthousiast over het verloop van de dag. Heel erg bedankt voor jullie inzet en hulpvaardigheid zoals het inpassen van de tussentijdse vaartocht. Hopelijk tot een volgende samenwerking."
Ter Beek Reizen, Tubbergen

Deze wandeling is geschikt voor groepen van 15 tot 30 personen. Grotere groepen in overleg. Duur in totaal ongeveer 3½ uur
(incl. wandeling van drie maal ½ uur). Prijs is € 40 incl. BTW per persoon. Tegen meerprijs uit te breiden met andere componenten zoals een boottocht of een walking dinner. Afwijkende groepsgrootte in overleg.

Neem voor reservering of informatie contact met ons